At danse i regnen💦☔️👩🏻‍🦽💃🏻🍃🍂🍁

Det er ikke et spørgsmål om at vente på, at stormen passerer uden at lære at danse i regnen.

Klagshamn kalkbrotts sjön 6/10-2021

Vi har brug for mørke til at værdsætte lys, dag og nat, modgang og tilbageslag, livet består af modsætninger.

Selv er jeg helt klart et varme- og solskinsmenneske, men har lært at sætte pris på efteråret, selvom den deprimerede fornemmelse kommer, med krystalklar leveringsgaranti, som et brev med posten, i takt med at eftersmørket sænker sig over landet, og det er dunkelt når man står op, og mørkt når man kommer hjem.

Istedet for at fokusere på de 1000 nuancer af grå, der også dominerer efteråret, så se op på det nærmeste træ, før det mister alle sine blade og se, hvordan farverne kan klassificeres fra forskellige nuancer af grønt til forskellige nuancer af rød, orange og brun.
Tilsæt de obligatoriske regndråber, der blødt hviler på bladene og måske en kastanje eller to… så har du fundet guld🍃🍂🍁🌰

At finde guld🍁🌰
Dobbelt gevinst🌰🌰
Farverne🍃🍂🍁
Det var ligefør man skulle have Hjelm på

“Nogle gange er selv det at leve, en handling af mod“.

-Seneca
Efterår🍃🍂🍁❤️

Offentliggjort af kronisklevende

Hvordan får man puttet ’lev’ ind i overlev igen. Det er farligt, at leve, man kan dø af det. Født i 1973, gift, 4 vidunderlige børn, Cand.Jur. Har kronisk intestinal pseudo obstruktion (CIPO), gastroparese og Polyneuropati AMSAN en subversion af Guillian Barrés Syndrom, stædig kørestolspilot med stor kærlighed til livet på trods af modgang. Efter i mange år, at have fokuseret på at leve med sygdom inde på livet og på at nægte at blive mine diagnoser, forsøger jeg i dag at bringe mere liv i livet og ikke bare overleve. Dette er min rejse som kronisk levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: