Fantastisk fin fridag.

Fin fridag med Kristian igår.
Sovet længere end normalt og så nåede vi et hurtigt smut forbi et juleindspundet Vellingeblommen, der fik Magasin’s juleafdeling til, at fremstår som en montre istedet en lagerhal. Vi skulle hente et mindre lager af julegløgg i talrige varianter (familiebestilling).

Derefter et smutbesøg hos min sjælesøster i ‘stenhulen’, som langt fra var en stenhule, men istedet en høj kvalitets forretning, der emmede af gode vibrationer, og krystaller i alle størrelser og former. Glædeligt gensyn.❤️

Skrev til Neurologen igår, da deres anbefaling hele tiden (siden jeg spurgte 1.gang i midten af marts 2020)har været, ikke at vaccinere på grund af min forhistorie med guillain barrés syndrom.(GBS)

Jeg skal på rehabiliteringsophold i slutningen af måneden, og eftersom Coronapas står til at blive påkrævet i forskellige sammenhænge, spurgte jeg om en lægecertificeret udtalelse/en art certifikat, så jeg ikke blev afvist på Valjeviken, når nu jeg ikke er vaccineret.
Valjeviken vidste ikke om, det var nødvendigt, men pokker heller, at blive afvist i døren fordi formalia ikke er iorden.

Et certifikat, som verificerer, at det ikke er et spørgsmål om, at jeg ikke ønsker at blive vaccineret, men at det frarådes på grund af risikoen for reaktivering af Guillain Barrés Syndrom (Polyneuropati AMSAN).

Idag ligger der så svar i sundhedsvæsenets svar på e-boks.
At hun har konfereret yderligere med sine kollegaer, og eftersom der hele tiden fremkommer nye oplysningerne og kundskaben øges, og de er kommet frem til, at alle undersøgelser, med stor sandsynlighed IKKE (længere) indebærer kontraindikationer, da min subversion af GBS, ikke var vaccineudløst.

Hun laver et certifikat, da jeg jo ikke kan nå, at blive færdigvaccineret inden den 28.11.
Men rekommendationen har ændret sig, og jeg bør blive vaccineret hurtigst muligt.
Så jeg har hux flux booket en tid til vaccination imorgen.💉🦠

Stor sten letter fra mit hjerte.❤️

Sikke en fin afslutning på en dejlig dag.

Juleudstilling på Vellingeblomman.🎄🎅🏼❤️🤶🏻🎄

Offentliggjort af kronisklevende

Hvordan får man puttet ’lev’ ind i overlev igen. Det er farligt, at leve, man kan dø af det. Født i 1973, gift, 4 vidunderlige børn, Cand.Jur. Har kronisk intestinal pseudo obstruktion (CIPO), gastroparese og Polyneuropati AMSAN en subversion af Guillian Barrés Syndrom, stædig kørestolspilot med stor kærlighed til livet på trods af modgang. Efter i mange år, at have fokuseret på at leve med sygdom inde på livet og på at nægte at blive mine diagnoser, forsøger jeg i dag at bringe mere liv i livet og ikke bare overleve. Dette er min rejse som kronisk levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: