Carpe Diem; Grip dagen, hver dag.

Every morning I make the biggest decision of my life: To be happy today.
All I know is the here and now.
What happened yesterday and what may happen tomorrow, is gone or has not happened yet ❤️

Still the memories of happy yesterdays may make today happiness a bit clearer.

Morgensol fredag d.7.okt.2022 07:30 Borrebackevägen retning mod Tygelsjö.
Marker så langt øjet rækker, og gæs på træk.Skumparp 7/10 07:46
What’s not to like?
Dunhammer, sø og absolut stilhed på vej ind til hjælpemiddel centralen fredag d.7/10-22 07:58, Vintrie bag yttre ringvägen.
Kold og for tidligt frem blev en kaffekupon indløst på Mobilia, mens jeg ventede på, at hjælpemiddel centralen skulle åbne. En kop varm Apple Pie Caramel Latte fra Espresso House, og den var så ikke lige min kop the.:-) en bitter bagsmag.
Sjatladning, på Emporia (13:00-13:30), på vej hjem fra hjælpemiddel centralen, hvor Wheelie blev vinterkklar, og jeg blev positioneret korrekt. Da jeg kører fra Emporia hører jeg alarmen og efterfølgende politiets sirener.
Det viser sig, at Emporia blev evakueret på grund af et trusselsbillede, mand med skydevåbenslignende genstand, det viste sig at være en falsk alarm, men alt var lukket nogle timer, mens centret blev gennemsøgt. Det drejede sig dog om en misforståelse og manden blev løsladt. Efter skyderiet for nogle måneder siden, hvor jeg havde forladt centret nogle timer inden, får jeg en knude af angst i mave, ved blot at tænke på hvad nu hvis… Katastrofe tankerne ligger lige under huden og det kræver, et aktivt valg hver evig eneste dag, for ikke at aktivere dem.
Hjem over markerne og forbi vingården og den lokale landmand på Möllevägen.
Grønkålstræer 🎄
Og nu er det jo græskarsæson🎃

Offentliggjort af kronisklevende

Hvordan får man puttet ’lev’ ind i overlev igen. Det er farligt, at leve, man kan dø af det. Født i 1973, gift, 4 vidunderlige børn, Cand.Jur. Har kronisk intestinal pseudo obstruktion (CIPO), gastroparese og Polyneuropati AMSAN en subversion af Guillian Barrés Syndrom, stædig kørestolspilot med stor kærlighed til livet på trods af modgang. Efter i mange år, at have fokuseret på at leve med sygdom inde på livet og på at nægte at blive mine diagnoser, forsøger jeg i dag at bringe mere liv i livet og ikke bare overleve. Dette er min rejse som kronisk levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: