Julen 2021

Udsigten på Valjeviken 2021 efter snefald.

Vi ønsker stadig, at alle får en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.
Julen i år bliver stik imod alle mine ’kontrolbehov’ lidt på slump.

Det bliver som det bliver.

Det vigtigste er at vi kan se hinanden over juledagene.🎄
Jul er kærlighed og fejring af nye forhold, venner og livssituationer ❤️
For mig er jul også traditioner og ritualer, men efter at have tilbragt jul, nytår, fødselsdage og andre mærkedage, har jeg givet op på, ’jamen sådan plejer vi at gøre’.
Plejer er ikke længere blandt os🙏🏻

Livet er en ferskvare, og alt for kort til, at gøre ting ud fra misforstået pligt og obligatoriska traditioner. Den eneste konstant er forandring.

Forandring er meget uden for min comfortzone, men jeg vil ikke længere bruge energi på, at lave and, fordi at det er noget JEG forbinder med jul, da vi altid fik andesteg, de første 18 år af mit liv. Poul og jeg var i de senere år, de eneste, der spiste anden med glæde, for resten af familien var det nok mere en følelse af pligt, der gjorde, at anden forvildede sig over på tallerkenen.

I torsdags var det 10 år siden at min far gik bort, og 3 år siden min vidunderlig svigerfar blev syg, for kort tid efter, at indstille livets spil🙏🏻📿🕯🌹🌷

I er så meget i mine tanker og i vores hjerter.

Med min tillærte optimisme vil jeg glæde mig over de nye mennesker, der er kommet og kommer ind i vores liv, når nu alle 4 børn, som selvstændige fugle, har fået luft under vingerne.

Jeg fyldes med kærlighed og glæde, det fjerner ikke sorgen, men bekræfter mig i livets uransaglige veje.

Der er langt flere hverdage i livet end, der er weekender, fester og højtider. Vi skal give hver dag guldkant.

Jeg har fattet, at hver dag er en gave og og vi ved ikke hvor mange dage, der venter, så uanset om, det drejer sig om, at fortælle nogen, at man elsker dem eller nyde et andet lille glimt af lykke, så er det dagen idag, der gælder, for vi kender ikke dagen før solen går ned.

Jeg ville ønske jeg kunne give min familie, hele verden, men når alt kommer til alt, er den ikke min at give bort.

Så på den note.

🎄❤️Glædelig jul og godt nytår.⭐️💫

Godt nytår. Billede fra Valjeviken da jeg ankom den 28/11-21

Offentliggjort af kronisklevende

Hvordan får man puttet ’lev’ ind i overlev igen. Det er farligt, at leve, man kan dø af det. Født i 1973, gift, 4 vidunderlige børn, Cand.Jur. Har kronisk intestinal pseudo obstruktion (CIPO), gastroparese og Polyneuropati AMSAN en subversion af Guillian Barrés Syndrom, stædig kørestolspilot med stor kærlighed til livet på trods af modgang. Efter i mange år, at have fokuseret på at leve med sygdom inde på livet og på at nægte at blive mine diagnoser, forsøger jeg i dag at bringe mere liv i livet og ikke bare overleve. Dette er min rejse som kronisk levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: