16.maj 2022

Idag er kroppen træt, sidste uge var for intensiv.

Men min taktik, men én dag ad gangen og virkelig mærke efter virkede efter hensigten, var ved at opgive onsdagens bassintræning, men eftersom det var næstsidste gang inden sommerpausen, og den postive effekt træningen har, gjorde at jeg fik motiveret mig selv.

Den basale kroppskännodom er skudt i gang med fordybelse tirsdag og torsdag, og besøget hos hjerneanalysatoren gik godt fredag (som ikke er helligdag i Sverige), og jeg synes vi holdt godt ud til fejring, da Thor’s 18 års dag løb af stablen Store Bededag senere samme fredag, man glemte helt at det var fredag d.13:-).

Lørdag måtte jeg opgive den første fysiske neuropromenade i Pildammsparken, eftersom färdtjänsten ‘kun’ kunne tilbyde udkørsel kl.9:00, og returkørsel 17:30. Arrangement et var kl.13:00.
Og DET orkede jag ikke.

Søndag fandt vi vores have, og ikke mindst vores terrase igen, (foruden relativt indpakkede havemøbler, var terrassen opholdsted for vores cykelprojekt, der stadig mangler lidt; blandt andet en art sækkestol jeg kan sidde i (den oprindelige idé om, at hele kørestolen skulle kunne køres derop er pauset, mens sækkestolen er inspireret af Valjeviken’s handikapløsning ved blandt andet segling, og det bliver det nok den løsning, vi vælger), sol fra skyfri himmel, satte prikken over i’et.

En neuropromenade på reservatet, med ultimativ Shinrin Yoku (skovbad) og naturens aller bedste soundtrack.

Klar til en ny uge.
☀️☕️🕉

At deltage i eksempelvis familiefødseldage, kommer med en omkostning, når kroppen ikke besidder uanede mængder med energi. Et ja til det ene, koster et nej til noget andet, mens kroppen restitueres❤️

Offentliggjort af kronisklevende

Hvordan får man puttet ’lev’ ind i overlev igen. Det er farligt, at leve, man kan dø af det. Født i 1973, gift, 4 vidunderlige børn, Cand.Jur. Har kronisk intestinal pseudo obstruktion (CIPO), gastroparese og Polyneuropati AMSAN en subversion af Guillian Barrés Syndrom, stædig kørestolspilot med stor kærlighed til livet på trods af modgang. Efter i mange år, at have fokuseret på at leve med sygdom inde på livet og på at nægte at blive mine diagnoser, forsøger jeg i dag at bringe mere liv i livet og ikke bare overleve. Dette er min rejse som kronisk levende.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: